Om os

Om Trekantens Erhvervscenter

Trekantens Erhvervscenter er et uafhængigt fullservice værksted. Vi har fokus på kvalitetsservice og -reparationer til konkurrencedygtige priser. Med en aftale med Trekantens Erhvervscenter får du en seriøs værkstedspartner, der både har den nyeste viden og den nødvendige erfaring, når det kommer til vedligeholdelse og reparationer af lastbiler, busser, varebiler samt personbiler.

På erhvervscenteret i Børkop er vi i alt fem mekanikere, og brødrene Michael Jørgensen og Mads Christensen, der leder Trekantens Erhvervscenter har tilsammen mere end 30 års erfaring herunder international erfaring fra lastbilværksteder i udlandet. 

I Trekantens Erhvervscenter er vi forhandler af Maxus elbiler og elektriske varebiler i Trekantområdet.

Trekantens Erhvervscenter er ejet af Michael Jørgensen og Vejle Turisttrafik. 

Vi er et Zepro Serviceværksted og eneste forhandler af Jaltest Telematics i Norden. 

NYHEDER​

​Med nyt testudstyr kan vi kode og reparer din bils startspærre eller nøglesystem
17-11-2023
Nu kan du fået kodet dine bil eller varebils startspærre og nøgler, eller opdateret din bils styreenhed hos Trekantens Erhvervscenter. Vi har nemlig investeret i nyt testudstyr fra Diagline og kan dermed kode startspærre og nøgler på langt de fleste mærker af personbiler og varebiler.
Læs hele nyheden
​Stor prisnedsættelse på den populære Maxus e-Deliver 9
15-11-2023
Stort prisfald på e-Deliver 9 el-varebil og e-Deliver 9 chassis resten af året. De nye priser er gældende på alle indregistreringer pr. dags dato og frem til d. 31. december 2023.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter er blevet SERMI-certificeret
09-11-2023
Vidste du, at Trekantens Erhvervscenter er blevet SERMI-certificeret af Teknologisk Institut? Det betyder, at du trygt kan få repareret og serviceret din bil, varebil eller lastbil hos os, når det drejer sig om reparation af tyverisikkerhedsdele på køretøjer som for eksempel kodning af nøgler og startspærre.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter har leveret to Renault Master Boks/lift varebiler til Diman Logistik ApS
29-06-2023
Vi har klargjort og solgt to stk. Renault Master Boks/lift varebiler til Diman Logistik ApS i Odense.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter har fået AA-rating hos Bisnode Danmark A/S
27-04-2023
Vi er blevet kreditvurderet af Bisnode Danmark A/S, og vi har fået vurderingen høj kreditværdighed AA. Med vurderingen følger et fint diplom.
Læs hele nyheden
Vi har været til introduktion på BMC
24-04-2023
I begyndelsen af april kunne Trekantens Erhvervscenter offentliggøre, at vi er blevet dansk forhandler af fabriksnye lastbiler og busser fra BMC.
Læs hele nyheden
​Vi bakker op om Gauerslund Gymnastik
13-04-2023
I Trekantens Erhvervscenter er vi glade for at kunne bakke op om vores lokale gymnastikforening, Gauerslund Gymnastik. Bliv klogere på Gauerslund Gymnastiks mange tilbud
Læs hele nyheden
​Kom gratis til Danmarkspremiere på den 2-arkslet BMC TUĞRA trækker til Transport 2023 i MCH Messecenter Herning
05-04-2023
I Trekantens Erhvervscenter fejrer vi, at vi er blevet dansk forhandler af fabriksnye lastbiler og busser fra BMC med en Danmarkspremiere på den 2-arkslet BMC TUĞRA TGR 1846 trækker. Du kan opleve trækkeren fra BMC med 460 HK på vores stand til Transport 2023 i MCH Messecenter Herning den 20-22. april 2023.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter bliver forhandler af nye lastbiler og busser fra BMC
03-04-2023
Vi glæder os over at kunne offentliggøre, at Trekantens Erhvervscenter er blevet dansk forhandler af fabriksnye lastbiler og busser fra det europæiske mærke BMC. Med det nye ben til forretningen kan vi tilbyde kunder og samarbejdspartnere nye busser og lastbiler til deres vognparker, og det ser vi frem til.
Læs hele nyheden
Vi reparerer el-biler og hybridbiler
31-03-2023
Hos Trekantens Erhvervscenter er vi uddannet til at arbejde med elbiler og hybridbiler uanset mærke og model. Ligesom vi råder over det nyeste værktøj til at reparere og lave service på din hybrid- eller elbil.
Læs hele nyheden
​Mød Trekantens Erhvervscenter på Transport 2023 den 20.-22. april i MCH Messecenter Herning
24-03-2023
Har du brug for inspiration i forhold til at omstille din virksomheds eller organisations vognpark til en grønnere fremtid? besøg Trekantens Erhvervscenters stand den 20.-22. april på Transport 2023 i MCH Messecenter Herning.
Læs hele nyheden
​Vi har fået ny sælger
15-02-2023
​I Trekantens Erhvervscenter forhandler vi elbiler og el-varebiler af mærkerne Maxus og Cenntro. Vi er glade for at kunne præsentere Steen Thomasberg som ny sælger i huset. Steen kommer til Trekantens Erhvervscenter med 17 års erfaring i bilsalg.
Læs hele nyheden
​Vores udstyr testes af Teknologisk Institut
01-02-2023
Vidste du, at Trekantens Erhvervscenter hvert år får kontrolleret og justeret præcisionsværktøj og udstyr af Teknologisk Institut. Samarbejdet med Teknologisk Institut er med til at sikre dig professionel reparation af dit køretøj.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter præsenterer Cenntro Logistar 100
19-01-2023
Vidste du, at Trekantens Erhvervscenter er Danmarks første forhandler af bilmærket Cenntro, der producerer el-biler målrettet erhvervssegmentet. Lad os præsentere Cenntros Logistar 100.
Læs hele nyheden
Få repareret eller serviceret dit specialkøretøj hos Trekantens Erhvervscenter
13-01-2023
Vidste du, at vi hos Trekantens Erhvervscenter servicerer og reparerer alle former for specialkøretøjer? På billedet ses et køretøj fra TrekantBrand. I Trekantens Erhvervscenter står vores team af dygtige og erfarne mekanikere klar til at servicere dit køretøj efter dine ønsker med kvalitetshåndværk.
Læs hele nyheden
​Nytårskur hos Maxus Vejle
04-01-2023
Køber du en Maxus Euniq6 SUV 70 Kwh eller en Maxus Euniq5 6 sæders 70 Kwh hos Maxus Vejle, så får du 20.000 kroner i rabat i hele januar 2023. ​​
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter har leveret en MG ZS EV til Totalrengøring
22-12-2022
​Vi har leveret en MG ZS EV til Totalrengøring i Børkop. El-bilen, der er fra februar 2022, er importeret hjem på bestillingen fra kunden, hvorefter vi har ombygget den til VAN og klargjort den. Bilen er leveret med en fuld servicekontrakt med Trekantens Erhvervscenter, så kunden kender driftsomkostningerne på køretøjet.
Læs hele nyheden
​Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår
21-12-2022
I Trekantens Erhvervscenter/ Maxus Vejle ønsker vi alle en dejlig jul sammen med familien.
Læs hele nyheden
​Vi bliver Danmarks første forhandler af el-varebiler fra Cenntro
30-11-2022
Trekantens Erhvervscenter i Børkop bliver Danmarks første forhandler af bilmærket Cenntro, der producerer el-biler målrettet mod erhvervssegmentet. I første omgang vil Trekantens Erhvervscenter have fokus på modellerne Metro, Logistar 100, Logistar 200 samt Logistar 260.
Læs hele nyheden
​Maxus Vejle har leveret en ny Maxus eDeliver 3 til TMC Service
18-11-2022
​Vi har solgt en ny Maxus eDeliver 3 LWB 52,3KWH til TMC Service. I Maxus Vejle/ Trekantens Erhvervscenter takker vi TMC Service for tilliden og aftalen.
Læs hele nyheden
Man TGE-varebil leveret til TMC Service
14-11-2022
Vi har importeret og efterfølgende klargjort en MAN TGE, årgang 2019 på vores værksted. Vi har blandt andet installeret bakkamera. I sidste uge er bilen leveret til TMC Service. Tak til TMC Service for opgaven.
Læs hele nyheden
​Maxus Vejle viste elbiler og el-varebiler frem på bolig og livstilsmessen i Kolding
09-11-2022
I weekenden deltog Maxus Vejle/ Trekantens Erhvervscenter i bolig og livstilsmessen i Kolding. Det var en stor fornøjelse at præsentere et interesseret publikum for Maxus’ udvalg af elektriske personbiler og elektriske varebiler.
Læs hele nyheden
​Vi holder dine lifte kørende og udfører lovpligtige eftersyn på lifte og personløftere
10-10-2022
Hos Trekantens Erhvervscenter er vi godkendte til at udføre det lovpligtige årlige sikkerhedseftersyn af lifte, personløftere og læssebagsmække på minibusser, varebiler eller lastbiler. Lad os servicere, reparere, eller udføre eftersyn på dit køretøjs lift.
Læs hele nyheden
Vi reparerer og servicerer dit køretøjs oliefyr
30-09-2022
Efterspørger du service eller reparation af dit oliefyr til din personbil, varebil, minibus, lastbil eller turistbus? I Trekantens Erhvervscenter udfører vi reparationer og service på oliefyr til køretøjer af alle mærker.
Læs hele nyheden
Oplev Maxus Vejle/ Trekantens Erhvervscenter og vores elbiler og el-varebiler til Vejle Kører Grønt i weekenden
23-09-2022
Fremtiden er grøn - og derfor er Maxus Vejle med ved Vejle Kører Grønt i weekenden den 23. og 24. september. Det er andet år i træk, at du kan opleve vores elektriske biler og elektriske varebiler til Vejle Kører Grønt.
Læs hele nyheden
Vi holder lukket i morgen den 22. september på grund af messe
21-09-2022
I morgen er hele værkstedet på IAA-messe i Hannover for at opleve de spændende nyheder indenfor transportbranchen. Derfor holder vi lukket torsdag den 22. september. Vi er tilbage fredag den 23. september.
Læs hele nyheden
Oplev Maxus’ elbiler og el-varebiler på Klimafolkemødet i Middelfart
02-09-2022
I disse dage kan du opleve de nyeste modeller af Maxus elbiler og el-varebiler i Middelfart. I Trekantens Erhvervscenter/ Maxus Vejle er vi nemlig taget til Klimafolkemødet 2022 med vores modeller af elbiler med banebrydende rækkevidde.
Læs hele nyheden
Kom og prøvekør den nye Maxus Euniq6 SUV – MAX udstyr – MAX størrelse – MAX af alt
20-05-2022
Du kan nu opleve Maxus’ nye Euniq6 SUV hos Maxus Vejle/ Trekantens Erhvervscenter. Den elektriske familiebil er designet til både hverdag og længere ture og kommer med et bagagerum, som kan rumme hele 754 liter.
Læs hele nyheden
Lagerkampagne i begrænset periode: Få en Maxus Euniq 5 syv sæder til en stærk pris
11-04-2022
Vi har et godt tilbud på lagerførte modeller af den elektriske familiebil Maxus Euniq 5 syv sæder. Frem til den 30. juni 2022 har du mulighed for i vores lagerkampagne at købe en Maxus Euniq 5 syv sæder til 359.900 kr. plus levering og evt. metallak. (normalpris 379.900 kr.)
Læs hele nyheden
Ønsker du en grøn fremtid i bilbranchen?
08-04-2022
Nu lancerer RSA Danmark, som importerer Maxus elektriske varebiler og personbiler, branchens eneste målrettede salgsuddannelse indenfor elektriske varebiler.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter officiel opbygningspartner for HMF lastbilkraner
06-04-2022
I Trekantens Erhvervscenter har vi et mangeårigt samarbejde med HMF lastbilkraner, og derfor er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi er blevet officiel HMF opbygningspartner.
Læs hele nyheden
Sponsorat fra Trekantens Erhvervscenter fik Flying Super Kids Junior til at flyve i Gauerslund
01-03-2022
I Trekantens Erhvervscenter har vi haft fornøjelsen af at sponsorerer en opvisning med Flying Super Kids Junior for Gauerslund Gymnastik. Et fedt lokalt initiativ.
Læs hele nyheden
Vi har opbygget Mercedes-lastbil for Helge Frandsen A/S
14-02-2022
Så har vi igen gjort brug af vores kompetencer og kvalifikationer inden for opbygning af lastbiler. Til vores gode kunde Helge Frandsen A/S har vi opbygget en Mercedes Benz Actros 2551 6x2 med en HMF 1820 kran, så den matcher stilladsvirksomhedens behov.
Læs hele nyheden
Stort tillykke til Alexander med svendeprøven
09-02-2022
Vores lærling Alexander Flø har bestået sin svendeprøve som lastvognmekaniker. Her fra Trekantens Erhvervscenter skal der lyde et STORT tillykke til Alexander.
Læs hele nyheden
Giv dine passagerer grøn transport med vores El-minibus
14-01-2022
Oplever du som busselskab eller taxaselskab, at dine kunder og passagerer efterspørger grøn transport?
Læs hele nyheden
Fem forvogne leveret og klargjort af Trekantens Erhvervscenter
12-01-2022
I Trekantens Erhvervscenter sluttede vi 2021 af med at sælge og klargøre i alt fem forvogne af mærkerne MAN TGM 18 og TGL 18 til henholdsvis MMC Service og Flowtransport.
Læs hele nyheden
Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår
22-12-2021
I Trekantens Erhvervscenter/ Maxus Vejle ønsker vi alle en dejlig jul sammen med familien.
Læs hele nyheden
Oplev Maxus e-Deliver 9 – el-varebilen med maksimal plads og komfort hos Trekantens Erhvervscenter
08-11-2021
Vil du kombinere det at køre grønt med maksimal plads og komfort? Hos Trekantens Erhvervscenter i Børkop forhandler vi Maxus e-Deliver 9 og resten af Maxus’ sortiment af elektriske varebiler.
Læs hele nyheden
Se Maxus e-Deliver 3 – el-varebil med klasseledende rækkevidde - hos Trekantens Erhvervscenter
25-10-2021
Ønsker du at gøre din virksomheds vognpark grønnere? Så forhandler Trekantens Erhvervscenter i Børkop el-varebiler fra Maxus.
Læs hele nyheden
Oplev Maxus Euniq5 MPV – Elbilen med plads til hele familien
07-10-2021
Ønsker du en elbil, der kan rumme hele familien og har rækkevidden til længere ture? Hos Trekantens Erhvervscenter i Børkop forhandler vi Maxus Euniq5 MPV.
Læs hele nyheden
Vi får Børkops første offentlige ladestander til elbiler
28-09-2021
Trekantens Erhvervscenter er blevet Trekantområdets eneste forhandler af Maxus elbiler og el-varebiler. I den forbindelse har erhvervscentret fået Børkops første offentlige ladestander.
Læs hele nyheden
Maxus-konkurrence
23-09-2021
Vinderen i vores Facebook-konkurrence - hvor deltagerne skulle gætte, hvilket el-bilmærke, vi er blevet forhandler af - har været forbi for at hente gevinsten:
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter bliver Maxus-forhandler
20-09-2021
Trekantens Erhvervscenter i Børkop er blevet Trekantområdets eneste forhandler af Maxus, der producerer elbiler til både erhverv og private.
Læs hele nyheden
​Vi har leveret endnu en forvogn til MMC Service
28-06-2021
I Trekantens Erhvervscenter har vi klargjort yderligere en forvogn af mærket MAN 4x2 med bokskasse og lift for MMC Service i Odense.
Læs hele nyheden
​Vi har renoveret og klargjort seks enheder for MMC Service
05-05-2021
I Trekantens Erhvervscenter er vi et uafhængigt erhvervsværksted. Det betyder, at vi håndterer og servicerer alle mærker.
Læs hele nyheden
Er dine lastbiler, turistbusser, varebiler eller minibusser klar til at køre i de nye miljøzoner?
31-03-2021
I Trekantens Erhvervscenter i Børkop eftermonterer vi partikelfiltre på Euro 4 og Euro 5-køretøjer. Det sikrer, at dine lastbiler, turistbusser og minibusser må køre i de nye miljøzoner.
Læs hele nyheden
​Stort tillykke til Thomas med 10-tallet i svendeprøve
15-02-2021
Vores lærling Thomas Kjeldsen er blevet udlært som personvognsmekaniker. Svendeprøven blev bestået med et flot 10-tal.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter har opbygget Mercedes lastbil
09-02-2021
Efterspørger du opbygninger af lastbiler, så bilen kommer til at matche din virksomheds behov og ønsker. Hos Trekantens Erhvervscenter leverer vi kvalitetsløsninger inden for opbygninger af lastbiler.
Læs hele nyheden
​Opbygning af Mercedes-lastbil for Helge Frandsen A/S
25-01-2021
I Trekantens Erhvervscenter har vi brugt vores kvalifikationer og kompetencer inden for opbygninger af lastbiler til at skræddersy en Mercedes Actros til Helge Frandsen A/S.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter har opbygget Scandia lastbil for Norisol A/S
20-01-2021
Efterspørger du kvalitetsopbygninger af lastbiler, så er Trekantens Erhvervscenter en oplagt samarbejdspartner. Vi opbygger efter dine ønsker og behov med fokus på kvalitetsløsninger.
Læs hele nyheden
​Opbygning af MAN lastbil med kran
13-01-2021
Har du brug for opbygning af en lastbil med kran, så vælg Trekantens Erhvervscenter.
Læs hele nyheden
​God jul og godt nytår fra Trekantens Erhvervscenter
22-12-2020
Her fra erhvervscentret i Børkop sender vi en julehilsen. Vi håber alle får en fantastisk jul sammen med familien.
Læs hele nyheden
Er dine lastbiler, turistbusser eller minibusser klar til at køre i de nye miljøzoner?
15-12-2020
I Trekantens Erhvervscenter eftermonterer vi partikelfiltre på Euro 4 og Euro 5- køretøjer, så dine lastbiler, turistbusser og minibusser må køre i de nye miljøzoner: København, Frederiksberg, Aarhus, Odense og Aalborg.
Læs hele nyheden
​Optimer ydeevnen på din ZEPRO-lift
13-10-2020
Minimer sliddet på din ZEPRO-lift ved brug af original hydraulikolie og servicekit.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter holder åbent sommeren over
10-07-2020
Vi holder åbent hele sommeren, så har du brug for reparation eller service på din lastbil, bus eller varebil. Så giv os et kald på 75 12 00 02
Læs hele nyheden
​Ny KMO-certificering til Trekantens Erhvervscenter
12-06-2020
Trekantens Erhvervscenter er netop blevet KMO-certificeret til større busser.
Læs hele nyheden
Har din lastbil, varevogn, bus eller minibus pådraget sig en skade?
20-05-2020
Så tilbyder vi skadeservice af højeste kvalitet.
Læs hele nyheden
Ønsker du service og reparationer af høj kvalitet til dine varevogne
12-05-2020
Hos Trekantens Erhvervscenter har vi erfaringen, den nyeste viden og det rette udstyr til at holde din vognpark i topstand.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter følger anvisninger og holder åbent
27-03-2020
​Trekantens Erhvervscenter følger myndighedernes anvisning i forhold til Corona-virussen, og holder åbent med nedsat mandskab.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter får den nyeste autorisation til fartskrivere
26-02-2020
Trekantens Erhvervscenter har fået Færdselsstyrelsens I-autorisation til at montere og udføre lovpligtige eftersyn på de nye intelligente tachografer og fartskrivere.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter eneforhandler af Jaltest Telematics
21-02-2020
Trekantens Erhvervscenter er blevet eneforhandler på Jaltest Telematics i Norden...
Læs hele nyheden
​2 års eftersyn af fartskrivere og tachografer på professionelt værksted
24-01-2020
Trekantens Erhvervscenter udfører det lovpligtige 2 års eftersyn på dine køretøjers analoge og digitale kontrolapparater, også kaldet fartskrivere eller tachografer. Ligesom vi udarbejder hastigshedskontrolattester til brug ved syn.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter ønsker god jul og godt nytår
23-12-2019
Så er julen snart over os, og vi sender derfor en julehilsen her fra Trekantens Erhvervscenter.
Læs hele nyheden
​Ønsker du service og reparationer af høj kvalitet til dine varevogne?
11-12-2019
Hos Trekantens Erhvervscenter har vi erfaringen, den nyeste viden og det rette udstyr til at holde din vognpark i topstand.
Læs hele nyheden
Professionel nødservice i Trekantområdet
04-12-2019
Er din lastbil, bus eller varevogn kørt i stykker eller brudt sammen?
Læs hele nyheden
Professionel skadesopretning hos Trekantens Erhvervscenter
12-11-2019
​Har din lastbil, varevogn, bus eller minibus pådraget sig en skade? Så tilbyder vi skadeservice af højeste kvalitet.
Læs hele nyheden
​Ønsker du at slippe for et klip i kørekortet, når du bruger mobiltelefonen i din bil?
05-11-2019
Trekantens Erhvervscenter i Børkop tilbyder en komplet pakke med håndfrit system.
Læs hele nyheden
Plej din vognpark bedst muligt
16-10-2019
Med en løsning fra Trekantens Erhvervscenter får dine lastbiler den rette service og reparationer af høj kvalitet.
Læs hele nyheden
​Få monteret dine lys og lygter hos et professionelt erhvervscenter
10-10-2019
Ønsker du professionel montering af lys eller lygter på din lastbil, bus eller varebil?
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter sikrer den rette temperatur
04-10-2019
Kører du med blomster, medicin eller fødevarer? Så er det afgørende, at din varebil eller din lastbil holder den rette temperatur uanset vejret.
Læs hele nyheden
​Hydraulikløsninger som matcher dine behov
26-09-2019
Ønsker du montering af hydraulikanlæg, hydraulikslanger eller cylinderservice på dine køretøjer?
Læs hele nyheden
Professionel ladopbygning til din lastbil
26-09-2019
​Har du behov for en specialtilpasset løsning, når det drejer sig om ladet på din lastbil? Hos Trekantens Erhvervscenter har vi mange års erfaring i montering af lad og ladopbygning til lastbiler.
Læs hele nyheden
Opbygning af hestetransport
13-09-2019
​Har du brug for opbygning af en dyretransport, så vælg Trekantens Erhvervscenter. Vi leverer kvalitetsløsninger, der matcher dine ønsker og behov.
Læs hele nyheden
​Hestetransporter leveret til Stutteri Kejlberg
28-08-2019
Trekantens Erhvervscenter har opbygget en Mercedes Atego 815 hestetransport for Stutteri Kejlberg.
Læs hele nyheden
​Eftermontering af Fly-jib til Hiab kran
16-08-2019
Hos Trekantens Erhvervscenter monterer vi kraner og udbygger kranfunktioner på dit køretøj.
Læs hele nyheden
Lastbilværksted med fokus på kvalitet
06-08-2019
​Ønsker du, at investeringen i din vognpark bliver plejet bedst muligt? Med en løsning fra Trekantens Erhvervscenter får dine lastbiler den rette service og reparationer af høj kvalitet.
Læs hele nyheden
Vi holder åbent hele sommeren
12-07-2019
Har du brug for reparation eller service på din lastbil, bus eller varebil? Hos Trekantens Erhvervscenter i Børkop har vi åbent hele sommeren.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter leverer lastbil til Norisol A/S i Fredericia
12-07-2019
Vi har leveret en Mercedes Actros 4 2551 med drejbar efterløbsboogie, som vi har opbygget med vores kompetencer inden for både kranmontering og ladopbygning.
Læs hele nyheden
Trekantens Erhvervscenter bliver Zepro Serviceværksted
29-05-2019
Trekantens Erhvervscenter i Børkop er nyt Zepro Serviceværksted.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter klar med ny hjemmeside
06-05-2019
Trekantens Erhvervscenter har lanceret ny hjemmeside. Vores nye side er udviklet i samarbejde med Danaweb.
Læs hele nyheden

INDHENT TILBUD

Vælg venligst

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FACEBOOK

TREKANTENS ERHVERVSCENTER​

​CVR: 39144808

Industrivej 48
​7080 Børkop

Tlf.: 75 12 00 02

info@3ec.dk

​ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7.30 til 15.30
Tirsdag: 7.30 til 15.30
Onsdag: 7.30 til 15.30
Torsdag: 7.30 til 15.30
Fredag: 7.30 til 15.30
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale