Trekantens Erhvervscenter officiel opbygningspartner for HMF lastbilkraner

I Trekantens Erhvervscenter har vi et mangeårigt samarbejde med HMF lastbilkraner, og derfor er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi er blevet officiel HMF opbygningspartner.

  

- Det er en blåstempling af vores kompetencer og mangeårige arbejde inden for opbygning af lastbiler med kraner, at vi er blevet opbygningspartner for HMF lastbilkraner. Partnerskabet betyder, at vi kan levere en mere komplet service for vores eksisterende kunder til lastbilopbygning med kraner. For virksomheder i Trekantområdet og især Vejle- og Fredericia-området, som ønsker at benytte en officiel HMF-partner til deres opbygningsopgaver betyder det, at de får kortere vej til en officiel HMF-partner, siger Mads Christensen fra Trekantens Erhvervscenter.


- Vi er stolte over at kunne kalde Trekantens Erhvervscenter for officiel HMF opbygningspartner, og der er mange gode perspektiver i samarbejdet. Perspektiver, der kommer vores eksisterende og nye kunder til gode ved lastbilopbygning med kraner, slutter Mads Christensen.

   

Efterspørger du kvalitetsopbygninger af lastbiler, så er vi en oplagt samarbejdspartner. I Trekantens Erhvervscenter opbygger vi efter dine ønsker og behov med fokus på solide løsninger.


Har du brug for opbygning af en lastbil med kran? Kontakt Trekantens Erhvervscenter på 75 12 00 02 eller info@3ec.dk


Fakta om HMF Group A/S – Dansk kvalitet siden 1945

HMF er en af verdens førende producenter af lastbilkraner. HMF udvikler og producerer kranmodeller med en løftekapacitet fra 3-95 tonmeter.


Kranerne benyttes af en lang række brancher, heriblandt byggeri og anlæg, transport og logistik, infrastruktur, m.m. Vores dedikerede og servicemindede medarbejdere brænder for at løfte din forretning via stærke, driftssikre kraner.


Med hovedkvarter i Danmark er HMF repræsenteret over det meste af verden gennem datterselskaber, salgs- og servicepartnere. HMF blev grundlagt i Danmark i 1945. I dag leverer vi lastbilkraner til mere end 30 lande og har cirka 530 medarbejdere.


Kilde: HMF Group A/S’ hjemmeside.

INDHENT TILBUD

Vælg venligst

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FACEBOOK

TREKANTENS ERHVERVSCENTER​

​CVR: 39144808

Industrivej 48
​7080 Børkop

Tlf.: 75 12 00 02

info@3ec.dk

​ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7.30 til 15.30
Tirsdag: 7.30 til 15.30
Onsdag: 7.30 til 15.30
Torsdag: 7.30 til 15.30
Fredag: 7.30 til 15.30
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale