Trekantens Erhvervscenter bliver forhandler af nye lastbiler og busser fra BMC

Vi glæder os over at kunne offentliggøre, at Trekantens Erhvervscenter er blevet dansk forhandler af fabriksnye lastbiler og busser fra det europæiske mærke BMC. Med det nye ben til forretningen kan vi tilbyde kunder og samarbejdspartnere nye busser og lastbiler til deres vognparker, og det ser vi frem til.

- Vi forventer, at forhandlerdelen med nye busser og lastbiler fra BMC bliver en stor del af vores samlede forretning. Tilføjelsen med at kunne levere fabriksnye lastbiler og busser passer rigtig godt ind i det vores kunder efterspørger. Indtil nu har vi kun kunne hjælpe vores kunder med at finde den rigtige bus eller lastbil blandt brugte modeller, at vi nu kan tilbyde nye busser og lastbiler gør vores forretning komplet, siger Mads Christensen fra Trekantens Erhvervscenter.

Bliv klogere på BMC

👉 https://www.bmc.com.tr/en

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder som forhandler af fabriksnye lastbiler og busser fra BMC? Kontakt os på 75 12 00 02 eller salg@3ec.dk.​

INDHENT TILBUD

Vælg venligst

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NYHEDER

​Med nyt testudstyr kan vi kode og reparer din bils startspærre eller nøglesystem
17-11-2023
Nu kan du fået kodet dine bil eller varebils startspærre og nøgler, eller opdateret din bils styreenhed hos Trekantens Erhvervscenter. Vi har nemlig investeret i nyt testudstyr fra Diagline og kan dermed kode startspærre og nøgler på langt de fleste mærker af personbiler og varebiler.
Læs hele nyheden
​Stor prisnedsættelse på den populære Maxus e-Deliver 9
15-11-2023
Stort prisfald på e-Deliver 9 el-varebil og e-Deliver 9 chassis resten af året. De nye priser er gældende på alle indregistreringer pr. dags dato og frem til d. 31. december 2023.
Læs hele nyheden
​Trekantens Erhvervscenter er blevet SERMI-certificeret
09-11-2023
Vidste du, at Trekantens Erhvervscenter er blevet SERMI-certificeret af Teknologisk Institut? Det betyder, at du trygt kan få repareret og serviceret din bil, varebil eller lastbil hos os, når det drejer sig om reparation af tyverisikkerhedsdele på køretøjer som for eksempel kodning af nøgler og startspærre.
Læs hele nyheden

FACEBOOK

TREKANTENS ERHVERVSCENTER​

​CVR: 39144808

Industrivej 48
​7080 Børkop

Tlf.: 75 12 00 02

info@3ec.dk

​ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7.30 til 15.30
Tirsdag: 7.30 til 15.30
Onsdag: 7.30 til 15.30
Torsdag: 7.30 til 15.30
Fredag: 7.30 til 15.30
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale