Trekantens Erhvervscenter eneforhandler af Jaltest Telematics

Trekantens Erhvervscenter er blevet eneforhandler på Jaltest Telematics i Norden. Med en løsning fra Jaltest Telematics får vognmænd, landmænd, maskinstationer og entreprenører mulighed for at optimere styringen af deres flåde af køretøjer. Det digitale værktøj sikrer et helt nyt overblik og en endnu bedre udnyttelse af virksomhedens køretøjer.

- Vi glæder os til samarbejdet med Jaltest Telematics og er stolte over, at Trekantens Erhvervscenter er blevet valgt som eneste forhandler af virksomhedens løsninger i Norden. Den digitale løsning har mange fordele for vognmænd, landmænd, maskinstationer og entreprenører. Flåden af køretøjer bliver styret mere effektivt, brændstofforbrug formindskes og ordrestyringen bliver forbedret, ligesom vedligeholdelsestiderne reduceres, siger medindehaver af Trekantens Erhvervscenter, Michael Jørgensen. ​​​

Trekantens Erhvervscenter tilbyder gennem samarbejdet med Jaltest Telematics følgende services: Flådestyring, Fjerndownload af Tachograf, Live køretøjsdata, Fjerndiagnose af køretøjer, Statistik på køretøjer og Servicestyring.

Jaltest Telematics og Trekantens Erhvervscenter tilbyder også fjerndiagnose af industrimotorer.

Læs mere om Jaltest Telematics og Trekantens Erhvervscenter her

Se video om Jaltest Telematics her (På engelsk) 

INDHENT TILBUD

Vælg venligst

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FACEBOOK

TREKANTENS ERHVERVSCENTER​

​CVR: 39144808

Industrivej 48
​7080 Børkop

Tlf.: 75 12 00 02

info@3ec.dk

​ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7.30 til 15.30
Tirsdag: 7.30 til 15.30
Onsdag: 7.30 til 15.30
Torsdag: 7.30 til 15.30
Fredag: 7.30 til 15.30
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale