Maxus Euniq5 MPV er den perfekte familiebil med 7-sæder og banebrydende rækkevidde

rsa maxus done-6

Efterspørger du en elbil med plads til hele familien og rækkevidde til længere ture? Hos Trekantens Erhvervscenter forhandler vi Maxus Euniq5 MPV, der er en elektrisk familiebil med syv sæder og stor rummelighed samt højt udstyrsniveau. Prisen? Den er den samme som på en traditionel mellemklassebil. Med Maxus Euniq5 MPV tager du et grønt og økonomisk valg og bliver aktiv medspiller på den grønne omstilling. Prisen begynder fra 359.900 kr. 

I Trekantens Erhvervscenter forhandler vi elbiler i Trekantområdet, og vi er centralt beliggende i forhold til byer som Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart. Professionelt salg af elbiler af mærket Maxus.

euniq-bagasjerom-1


​Links

Tekniske specifikationer

​Pris- og udstyrsliste

Familie-elbil med lang rækkevidde og stor rummelighed

Med en rækkevidde på op til 260 kilometer (Kombi) og 356 kilometer* (Urban) (WLTP) er Maxus Euniq5 MPV klasseledende, og med el-MPV’en får du en kombination af lang rækkevidde, tilstrækkelig med bagageplads og elektrisk fremdrift, der indtil nu har været forbeholdt elbiler i millionklassen. Maxus Euniq5 MPV muliggør drømmen om at køre elektrisk på de længere ture med hele familien. Læs mere og se præsentationen af den perfekte familie-elbil på Maxus Danmarks hjemmeside.

*Rækkevidden af Maxus Euniq5 MPV påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Den opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

Trekantens Erhvervscenter forhandler også Maxus’ el-varebiler

rsa maxus done-17

Maxus Euniq5 MPV kommer med en tryghedsgaranti

Du kan trygt vælge en elbil fra Maxus. Din nye Maxus Euniq5 MPV kommer nemlig med en garanti på fem år/100.000 kilometer, og en batterigaranti, der dækker hele otte år/200.000 kilometer. Familiebilen kommer også med en lang række sikkerhedsfunktioner heriblandt:

• Emergency Brake Assist (EBA)

• Electronic Stablility Control (ESC)

• Automatic Emergency Braking System (AEB)

• Blind Spot Detection (BSD)

• Adaptiv Cruise Control

rsa maxus done-16 (1)

For yderligere information om Maxus Euniq5 MPV eller booking af en prøvetur?

Vil du opleve Maxus’ rummelige familie-elbil med banebrydende rækkevidde? Så kig forbi vores udstilling centralt beliggende i Trekantområdet på Industrivej 48 i Børkop mellem Vejle og Fredericia og nær ved Kolding eller bestil en prøvetur på tlf. 75 12 00 02 eller mail: salg@3ec.dk

Trekantens Erhvervscenter forhandler også Maxus’ el-varebiler

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl.  

INDHENT TILBUD

Vælg venligst

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NYHEDER

Oplev Maxus e-Deliver 9 – el-varebilen med maksimal plads og komfort hos Trekantens Erhvervscenter
08-11-2021
Vil du kombinere det at køre grønt med maksimal plads og komfort? Hos Trekantens Erhvervscenter i Børkop forhandler vi Maxus e-Deliver 9 og resten af Maxus’ sortiment af elektriske varebiler.
Læs hele nyheden
Se Maxus e-Deliver 3 – el-varebil med klasseledende rækkevidde - hos Trekantens Erhvervscenter
25-10-2021
Ønsker du at gøre din virksomheds vognpark grønnere? Så forhandler Trekantens Erhvervscenter i Børkop el-varebiler fra Maxus.
Læs hele nyheden
Oplev Maxus Euniq5 MPV – Elbilen med plads til hele familien
07-10-2021
Ønsker du en elbil, der kan rumme hele familien og har rækkevidden til længere ture? Hos Trekantens Erhvervscenter i Børkop forhandler vi Maxus Euniq5 MPV.
Læs hele nyheden

FACEBOOK

TREKANTENS ERHVERVSCENTER​

​CVR: 39144808

Industrivej 48
​7080 Børkop

Tlf.: 75 12 00 02

info@3ec.dk

​ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7.30 til 15.30
Tirsdag: 7.30 til 15.30
Onsdag: 7.30 til 15.30
Torsdag: 7.30 til 15.30
Fredag: 7.30 til 15.30
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale