Trekantens Erhvervscenter bliver Zepro Serviceværksted

Trekantens Erhvervscenter i Børkop er nyt Zepro Serviceværksted. Aftalen mellem Zepro Danmark A/S, der producerer læssebagsmække til varebiler, lastbiler og lastbiltrailere, og det lokale erhvervscenter betyder, at Trekantens Erhvervscenter fremadrettet tilbyder garantireparationer af Zepro-produkter og reparationer med originale Zepro reservedele og bliver en del af Zepro Danmark A/S’ 24 timers nødservice i hele Danmark.

- Vi glæder os over, at Trekantens Erhvervscenter er blevet Zepro Serviceværksted. Det er en blåstempling af vores kompetencer inden for montering og reparation af læssebagsmække og af os som erhvervscenter, at vi er blevet Zepro Serviceværksted, siger medindehaver af Trekantens Erhvervscenter, Michael Jørgensen.

- Aftalen med Zepro Danmark A/S passer godt med vores strategi om at være et fullservice erhvervscenter, der leverer det, som kunderne efterspørger, følger den nyeste udvikling og giver den bedste mulige service, fortsætter Michael Jørgensen.

Samarbejdet sikrer kunderne mindre nedetid

Med aftalen bliver Trekantens Erhvervscenter lagerførende af de mest gængse Zepro-reservedele, og firmaets servicevogn bliver opdateret, så den lever op til Zepro Danmark A/S’ krav til et Zepro Serviceværksted. ​

- Vores kunder kommer til at opleve mindre nedetid og er hurtigere tilbage på vejene som en del af samarbejdet med Zepro Danmark A/S. Ligesom aftalen sikrer kunderne kvalitet både i reparationer og reservedele, siger Michael Jørgensen.

Zepro er en del af HIAB, der er verdens førende leverandør af udstyr til lasthåndtering for vejtransport, intelligente tjenester og digitalt forbundne løsninger.

Læs mere om Zepro på firmaets hjemmeside Zepro.dk

INDHENT TILBUD

Vælg venligst

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FACEBOOK

TREKANTENS ERHVERVSCENTER​

​CVR: 39144808

Industrivej 48
​7080 Børkop

Tlf.: 75 12 00 02

info@3ec.dk

​ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7.30 til 15.30
Tirsdag: 7.30 til 15.30
Onsdag: 7.30 til 15.30
Torsdag: 7.30 til 15.30
Fredag: 7.30 til 15.30
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale