​Trekantens Erhvervscenter får den nyeste autorisation til fartskrivere

Trekantens Erhvervscenter har fået Færdselsstyrelsens I-autorisation til at montere og udføre lovpligtige eftersyn på de nye intelligente tachografer og fartskrivere. Autorisationen gælder også til ældre digitale og analoge fartskrivere. Autorisationen stiller krav til udstyr, processer og egenkontrol.


- Vi glæder os over at kunne leve op til kravene for I-Autorisation. Det betyder, at vi kan montere og udføre eftersyn på de nyeste tachografer for vores kunder. Vi er det eneste erhvervscenter i Vejle-Kolding-Fredericia området, der har I-autorisation, siger medindehaver af Trekantens Erhvervscenter, Michael Jørgensen.

En I-autorisation kræver, at Teknologisk Institut en gang om året godkender Trekantens Erhvervscenters udstyr, arbejdsprocesser og egenkontrol.

Trekantens Erhvervscenter udarbejder hastigshedskontrolattester til brug ved syn. Vi kører gerne ud og laver eftersyn på fartskrivere eller hastighedskontrolattester, hvis du har en række varevogne, lastbiler, busser eller minibusser, som skal efterses på samme tid.

INDHENT TILBUD

Vælg venligst

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FACEBOOK

TREKANTENS ERHVERVSCENTER​

​CVR: 39144808

Industrivej 48
​7080 Børkop

Tlf.: 75 12 00 02

info@3ec.dk

​ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7.30 til 15.30
Tirsdag: 7.30 til 15.30
Onsdag: 7.30 til 15.30
Torsdag: 7.30 til 15.30
Fredag: 7.30 til 15.30
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale